Rentski logotype.

Völkl Racetiger GS

Völkl Racetiger GS

Description

Völkl Racetiger GS är en riktig pistkanon som kombinerar de hypereffektiva egenskaper man hittar hos en raceskida med en lite mer lättåkt känsla som man hittar hos många moderna pistskidor. Det gör den till det perfekta vapnet för dig som vill attackera din piståkning i hög fart och inte är rädd för lite mjölksyra i låren!

Den här skidan är nämligen så nära man kommer en riktigt världscupskida utan att faktiskt vara en renodlad racer. Med tre lager metall är den vridstyv som få vilket gör att kraftöverföringen och vridstyvheten är på topp i alla lägen och med en Speedwall Multilayer Woodcore är responsen likt den hos ljusets hastighet – blixtsnabb!

Modellen är också utrustad med UVO 3D som utgörs av en fritt roterande vibrationsdämpare (nej, inte riktigt samma som i Sällskapsresan) som tillsammans med 3D.Glass-teknik absorberar vibrationer från underlaget vilket resulterar i en stabilare åkning, även på ojämnt underlag. När gaspedalen är i botten och hastighetsmätaren närmar sig rött står Racetiger GS alltså pall – så länge du har krut kvar i benen!

 

Technical Details

Tip Rocker

Speedwall Multilayer Woodcore

P-Tex 4500 base

Two layers of Titanal

Race Finish 1 – Base: 0.8°, Side: 87.6°

UVO

Längder

180 cm  Radius 19.3 m    Sidecut 114 – 69 – 97

185 cm   Radius 20.6       Sidecut 114 – 69 – 97

 

Kategorier , , ,