Integritetspolicy och GDPR

Vilka vi är

RentSki AB
Heby 1
680 51 Stöllet
Telefon: 0563-81900
E-post: info@rentski.se
Org nr: 559161-4739
Vår webbplatsadress är: https://www.rentski.se

Onlinebokning i EasyRent och personuppgifter enligt GDPR

RentSki AB lagrar personuppgifter vid din onlinebokning för att kunna utföra din önskan, lägga in dig i vårt bokningssystem EasyRent och upprätta ett kontrakt. Informationen används inte av oss i något annat syfte eller överlåts till tredje person. Om du vill bli “glömd” alltså att vi raderar alla personuppgifter som finns kopplade till en onlinebokning ska du kontakta oss. Bokföringslagen kräver dock att viss personinformation kan behöva sparas.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

RentSki AB är ett företag som hyr ut skidutrustning. Bokning kan ske online. I samband med en bokning ingår det som en naturlig del att vi tar kundens personuppgifter och bearbetar dessa för att upprätta ett hyreskontrakt.

Du kan känna dig trygg och säker när du lämnar personuppgifter eller andra integritetskänsliga uppgifter till RentSki AB. Vi bearbetar och hanterar alla personuppgifter enligt en fastställd dataskyddspolicy som syftar till att säkerställa att vi vidtar de åtgärder som krävs för att skydda känsliga uppgifter. All behandling av personuppgifter sker utifrån bestämmelserna i gällande integritetsskyddslagstiftning och i enlighet med EU:s dataskyddsdirektiv GDPR (General Data Protection Regulation).

RentSki AB använder så kallade cookies på vår webbplats. En cookie är en liten textfil som lagras på datorn och som innehåller viss information, dock ingen personinformation. Cookies använder vi av rent tekniska skäl för att förbättra webbplatsens användarupplevelse.

Det finns två sorters cookies: permanenta cookies, som ligger kvar på din dator under en bestämd tid och sessionscookies, som hålls i din dators minne bara under tiden som du är inne på en webbsidan. Sessioncookies tas bort när du stänger din webbläsare. Vi använder båda typerna av cookies.

Permanenta cookies använder vi bland annat för att få statistik över hur webbplatsen används. Vi använder Google Analytics som statistikverktyg. Sessioncookies använder vi för att du ska kunna utnyttja vissa av de e-tjänster som finns på webbplatsen som kontaktformulär och online-bokning.

Om du inte vill tillåta lagring av cookies på din dator kan du stänga av funktionen i din webbläsares inställningar. Detta kan innebära att online-bokning och vissa sidor på vår webbplats inte fungerar tillfyllest och att du inte kan genomföra en bokning.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Produktsidor för skidor på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll från Youtube. Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt Youtube – som kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

RentSki AB lagrar ingen annan information under ditt besök på webbplatsen eller om dig som person.