Rentski logotype.

Hyra skidor

Vi ger 10% rabatt på alla bokningar i perioden 1-18 april. Använd rabattkod APRIL10

Bokning & betalning

Du kan boka skidutrustning och betala direkt via säker betalteknik eller betala med kort eller Swish när du hämtar din förbokade utrustning. Under vintersäsongen har vi även öppet för drop-in.

Vi accepterar Visa och Mastercard. Vi tillämpar inga extra avgifter när du betalar med kort och all kortdata hanteras säkert, alla uppgifter som lämnas av köpare och kring betalningar hålls konfidentiellt.

När du bokar online utfyller du alla personliga uppgifter som längd, vikt och skostorlek direkt efter att du godkänt bokningen. Du får även välja avhämtning- och upphämtningstid. Här räcker det att du väljer en ungefärlig tid som du planerar att hämta och återlämna din utrustning.

Priser

RentSkis paketpriser är mycket konkurrenskraftiga, vi ligger 40-50% under närmaste skiduthyrning.

Kids package

Barnpaket (0-6 år)

Skidor, pjäxor, stavar & hjälm

weekend (tors-sön)

320 SEK

10% rabatt

Vi ger 10% rabatt på alla bokningar i perioden 1-17 april

Använd rabattkoden APRIL10 vid bokning

kopiera texten:

APRIL10

Våra paket

Vuxen 18+ år

I vårt vuxenpaket ingår skidor, pjäxor och stavar. Ni kan hyra hjälm och ryggskydd till ett mycket överkomligt pris.

Ungdom 7-17 år

I vårt ungdomspaket ingår skidor, pjäxor, stavar och hjälm. Ni kan hyra ryggskydd till ett mycket överkomligt pris.

Kids package

Barn upp till 6 år

I vårt barnpaket ingår skidor, pjäxor, stavar och hjälm. Ni kan hyra ryggskydd till ett mycket överkomligt pris.

Vuxen Snowboard

I detta paket ingår snowboard och boots. Ni kan hyra hjälm och ryggskydd till ett mycket överkomligt pris.

Snowboard

Ungdom 7-17 år Snowboard

I detta paket ingår snowboard, boots och hjälm. Ni kan hyra ryggskydd till ett mycket överkomligt pris.

Snowboard

Barn 0-6 år Snowboard

Snowboard, boots  och hjälm ingår. Ni kan hyra ryggskydd till ett mycket överkomligt pris.

Combination

Kombihyra

Hyr 2 st olika utrustningar och få 50 % på den billigaste (Gäller två utrustningar per person). Detta erbjudande gäller så länge vi har utrustning på lager.

Längdskidor

Vallningsfria kvalitetskidor som tar dig säkert fram i spåret

Utkörning till Bränas

Denna säsong har vi återinfört möjligheten att få er utrustning utkörd till erat boende i Branäs. Utrustningen kommer vara på plats den tid ni valt när ni gjort er bokning och vi kommer och hämtar utrustningen igen vid er hemresa. Vill ni ha utkörning bokar ni detta direkt i vår online-bokning, vänligen notera att vid utkörning ska bokningen betalas direkt.

Kostnad för utkörning är 220 kr per bokning. Vi önskar att få er bokning om utkörning av utrustning senast kl 12.00 dagen innan er ankomst. Är det mindre än en dag till er ankomst kontakta oss på mail eller telefon så ska vi göra vårt bästa för att finna en lösning.

Behöver ni hjälp med er bokning kontakta oss på info@rentski.se

220 SEK per bokning

DIGITALT KÖSYSTEM

Vi har ett digitalt kösystem så när du kommer till RentSki scannar du en QR-kod, som sitter vid vår entré, med din telefon.

Därefter kan ni sitta lugnt och tryggt i er bil så kommer ni få besked i telefonen när det är er tur. När det är er tur kommer ni få möjlighet att hela familjen får personlig service och hjälp för att säkra den helt riktiga utrustning för er.

Wifi finns tillgängligt om du inte har mobildata på din telefon.

Vi bjuder gärna på kaffe, te och en liten godsak till barnen medan ni väntar.

Hyresvillkor

Dagshyra
Hämta er utrustning från kl. 14.00 dagen innan och lämna i retur senast kl 11.00 dagen efter er bokning slutar.

Långhelg (tors-sön)
Hämta er utrustning i tidsrummet 9.00-19.00 om torsdagen och återlämna i samma tidsintervall om söndagen. Ni betalar för tre skiddagar.

Kortvecka (sön-tors)
Hämta er utrustning i tidsrummet 9.00-19.00 om söndagen och återlämna i samma tidsintervall om torsdagen. Ni betalar för fyra skiddagar.

Skulle ni ha behov av att hämta eller återlämna er utrustning efter utanför ordinarie öppettider, ring eller maila oss så finner vi tillsammans en lösning.

Hyresregler för sportutrustning
• Kunden är ersättningsskyldig om förhyrd produkt går förlorad.
• Skidorna får endast användas i pistade backar. Vid uppenbar oaktsamhet är kunden ersättningsskyldig för uppkomna  skador.
• Utrustning som inte lämnas tillbaka på angiven återlämningsdag debiteras enligt gängse prislista.
• Utrustningen ska vara rengjord vid återlämnandet. Detta gäller speciellt pjäxor/boots.

Vid förhinder eller sjukdom

Kan ni inte komma så återbetalar vi hela beloppet. Läkarintyg behövs ej.

Vi uppgraderar vårt bokningssystem

För att optimera kundupplevelsen och förenkla vår onlinebokning är vi igång med att uppgradera vårt bokningssystem. I denna period är det inte möjligt att boka online. Du kan alltid kontakta oss på info@rentski.se om du vill lägga en förhandsbokning redan nu. Onlinebokningen öppnar igen den 1 november. Vi hoppas på att se er då!

Bokning och betalning

Här bokar du online och hyr skidor och skidutrustning hos RentSki nära Branäs. Du kan boka skidutrustning och betala direkt via säker betalteknik. Eller betala med kort eller Swish när du kommer till RentSki. Du väljer hur du vill betala. Vi accepterar Visa och Mastercard. Vi tillämpar inga extra avgifter när du betalar med kort och all kortdata hanteras säkert av vår betalväxel NetAxept som är certifierade enligt PCI-DSS. Alla uppgifter som lämnas av köpare och kring betalningar hålls konfidentiellt.

Vid förhinder och sjukdom
Kan ni inte komma så återbetalar vi hela beloppet. Läkarintyg behövs ej.
Vuxen 16+ år

I paket ingår skidor, pjäxor och stavar. Hjälm och ryggskydd får hyras.

Ungdom 8-15 år

I paket ingår skidor, pjäxor, stavar och hjälm. Ryggskydd får hyras.

Barn upp till 7 år

I paket ingår skidor, pjäxor, stavar och hjälm. Ryggskydd får hyras.

Kombihyra – hyr 2 st olika utrustningar och få 50 % på den billigaste (Gäller två utrustningar per person).

.

Så bokar du online

Utan bokning i förväg gäller drop-in och tillgången på uthyrningsartiklar kan variera. Notera att du kan välja att betala med kort online i förväg, eller när du hämtar upp utrustningen.

Om ni inte kan komma och betalt med kort så återbetalar vi hela beloppet.

Betalning med kort sker genom säker betalningsteknik. Vi accepterar Visa och Mastercard. Vi tillämpar inga extra avgifter när du betalar med kort och all kortdata hanteras säkert av vår betalväxel NetAxept som är certifierade enligt PCI-DSS. Alla uppgifter som lämnas av köpare och kring betalningar hålls konfidentiellt.

Obs: stavar ingår i alla paketbokningar och hjälm ingår i paket för barn upp till 7 år.

Först ska du ange antal dagar i en kalender.

För varje skidåkare i bokningen anger du val av utrustning och personuppgifter.

När du är nöjd trycker du på boka för att gå vidare till kassan. Välj att betala online eller vid hämtning.

Se över bokningsuppgifterna, klicka i att du accepterar att vi lagrar dina personuppgifter.

Konfirmera bokningen. Hör av dig till oss om något är oklart. Tack för att du bokar hos RentSki.

Förmånlig bokning av Långhelg och Kortvecka

De flesta av våra kunder hyr antingen långhelg (tor-sön) eller kortvecka (sön-tor). Hos oss på RentSki betalar du bara för 3 dagar för en långhelg (tor-sön) och 4 dagar för en kortvecka (sön-tor). Du kan hämta utrustningarna när du vill på torsdagen resp. söndagen.
  • För långhelg hämtar du skidutrustningen på torsdag och lämnar tillbaka dem på söndag. För långhelg betalar du för 3 skiddagar. När du bokar online så fyller du i tor-lör så bjuder vi på söndagen.
  • För kortvecka hämtar du skidorna på söndag och lämnar tillbaka dem på torsdag. För kortvecka betalar du för 4 skiddagar. När du bokar online så fyller du i sön-ons så bjuder vi på torsdagen.
Obs: du kan inte välja en speciell skida i bokningssystemet utan bara vilken nivå av skida (Medel / Avancerad / Avancerad+). Har du hittat en speciell skida du verkligen vill ha bland RentSkis skidor så anger du det i fältet Märkning i online-bokningen. Om skidan finns tillgänglig uppfyller vi din önskan. Om inte, så föreslår vi en skida till dig som ligger så nära ditt önskemål som möjligt.

Instruktionsfilm

Vänligen notera

Det är upp till online-bokaren att ange rätt antal dagar. Är du osäker så fråga oss i vår chatt eller så tar vi det när du kommer till oss. Det är lätt för oss att korrigera så du behöver inte vara orolig att göra fel.

Detta gäller för Corona

Vi på RentSki gör vårt bästa för att skydda våra besökare och oss själva från Coronaviruset och sjukdomen Covid-19. Följ våra regler. Se till att vara frisk. Tvätta händerna så ofta du kan. Håll avståndet och visa hänsyn. Vi tillhandahåller skyddsutrustning till de som kommer in i våra lokaler. Ta väl hand om er och välkommen till RentSki.