Vi uppgraderar vårt bokningssystem

För att optimera kundupplevelsen och förenkla vår onlinebokning är vi igång med att uppgradera vårt bokningssystem. I denna period är det inte möjligt att boka online. Du kan alltid kontakta oss på info@rentski.se om du vill lägga en förhandsbokning redan nu. Onlinebokningen öppnar igen den 1 november. Vi hoppas på att se er då!

Bokning och betalning

Här bokar du online och hyr skidor och skidutrustning hos RentSki nära Branäs. Du kan boka skidutrustning och betala direkt via säker betalteknik. Eller betala med kort eller Swish när du kommer till RentSki. Du väljer hur du vill betala. Vi accepterar Visa och Mastercard. Vi tillämpar inga extra avgifter när du betalar med kort och all kortdata hanteras säkert av vår betalväxel NetAxept som är certifierade enligt PCI-DSS. Alla uppgifter som lämnas av köpare och kring betalningar hålls konfidentiellt.

Vid förhinder och sjukdom
Kan ni inte komma så återbetalar vi hela beloppet. Läkarintyg behövs ej.

Vuxen 16+ år

I paket ingår skidor, pjäxor och stavar. Hjälm och ryggskydd får hyras.

Ungdom 8-15 år

I paket ingår skidor, pjäxor, stavar och hjälm. Ryggskydd får hyras.

Barn upp till 7 år

I paket ingår skidor, pjäxor, stavar och hjälm. Ryggskydd får hyras.

Kombihyra – hyr 2 st olika utrustningar och få 50 % på den billigaste (Gäller två utrustningar per person).

.


Så bokar du online

Utan bokning i förväg gäller drop-in och tillgången på uthyrningsartiklar kan variera. Notera att du kan välja att betala med kort online i förväg, eller när du hämtar upp utrustningen.

Om ni inte kan komma och betalt med kort så återbetalar vi hela beloppet.

Betalning med kort sker genom säker betalningsteknik. Vi accepterar Visa och Mastercard. Vi tillämpar inga extra avgifter när du betalar med kort och all kortdata hanteras säkert av vår betalväxel NetAxept som är certifierade enligt PCI-DSS. Alla uppgifter som lämnas av köpare och kring betalningar hålls konfidentiellt.

Obs: stavar ingår i alla paketbokningar och hjälm ingår i paket för barn upp till 7 år.

Först ska du ange antal dagar i en kalender.

För varje skidåkare i bokningen anger du val av utrustning och personuppgifter.

När du är nöjd trycker du på boka för att gå vidare till kassan. Välj att betala online eller vid hämtning.

Se över bokningsuppgifterna, klicka i att du accepterar att vi lagrar dina personuppgifter.

Konfirmera bokningen. Hör av dig till oss om något är oklart. Tack för att du bokar hos RentSki.

Förmånlig bokning av Långhelg och Kortvecka

De flesta av våra kunder hyr antingen långhelg (tor-sön) eller kortvecka (sön-tor). Hos oss på RentSki betalar du bara för 3 dagar för en långhelg (tor-sön) och 4 dagar för en kortvecka (sön-tor). Du kan hämta utrustningarna när du vill på torsdagen resp. söndagen.
  • För långhelg hämtar du skidutrustningen på torsdag och lämnar tillbaka dem på söndag. För långhelg betalar du för 3 skiddagar. När du bokar online så fyller du i tor-lör så bjuder vi på söndagen.
  • För kortvecka hämtar du skidorna på söndag och lämnar tillbaka dem på torsdag. För kortvecka betalar du för 4 skiddagar. När du bokar online så fyller du i sön-ons så bjuder vi på torsdagen.
Obs: du kan inte välja en speciell skida i bokningssystemet utan bara vilken nivå av skida (Medel / Avancerad / Avancerad+). Har du hittat en speciell skida du verkligen vill ha bland RentSkis skidor så anger du det i fältet Märkning i online-bokningen. Om skidan finns tillgänglig uppfyller vi din önskan. Om inte, så föreslår vi en skida till dig som ligger så nära ditt önskemål som möjligt.

Instruktionsfilm

Vänligen notera

Det är upp till online-bokaren att ange rätt antal dagar. Är du osäker så fråga oss i vår chatt eller så tar vi det när du kommer till oss. Det är lätt för oss att korrigera så du behöver inte vara orolig att göra fel.

Detta gäller för Corona

Vi på RentSki gör vårt bästa för att skydda våra besökare och oss själva från Coronaviruset och sjukdomen Covid-19. Följ våra regler. Se till att vara frisk. Tvätta händerna så ofta du kan. Håll avståndet och visa hänsyn. Vi tillhandahåller skyddsutrustning till de som kommer in i våra lokaler. Ta väl hand om er och välkommen till RentSki.