Rentski logotype.

Hyresvillkor

Våra uthyrningsregler

RentSkis hyresregler är enkla och generösa. De flesta av våra kunder hyr antingen en långhelg (tors-sön) eller en kort vecka (sön-tors). Hos RentSki betalar du endast för 3 dagar för en långhelg (tors-sön) och 4 dagar för en kort vecka (sön-tors). Du kan hämta utrustningen när du vill på torsdag och söndag.

För en långhelg, hämta skidutrustningen på torsdagen och lämna tillbaka den på söndag. För långhelger betalar du bara för 3 skiddagar. När du bokar torsdag-söndag fyller du i torsdag-lördag och söndagen är ledig.
Under en kort vecka hämtar du skidorna på söndag och lämnar tillbaka dem på torsdag. För korta veckor betalar du endast för 4 skiddagar. När du bokar söndag-torsdag fyller du i söndag-onsdag och torsdagen är ledig.
Betalning sker antingen online med kort eller vid hämtning

Du väljer själv hur du vill betala. Betala antingen i förskott online när du bokar genom vår säkra betalningsteknik. Eller när du kommer till RentSki för att hämta din utrustning. Om du inte kan komma, av någon anledning, återbetalar vi hela förskottsbeloppet till RentSki. Läkarintyg behövs inte. Vi accepterar Visa och Mastercard. Vi tillämpar inga extra avgifter när du betalar med kort och alla kortdata hanteras säkert av vår betalningsutbyte NetAxept, som är certifierat enligt PCI-DSS. All information som tillhandahålls av köpare och kring betalningar hålls konfidentiell.

Hyresvilkor

LÅNGHELG (ons-lör eller  tors-sön)
Hämta din utrustning i tidsrummet 9.00-18.00 på onsdag/torsdag och återlämna i samma tidsintervall på lördag/söndag. Du betalar för tre skiddagar.

KORTVECKA (lör-ons eller sön-tors)
Hämta din utrustning i tidsrummet 9.00-18.00 på lördag/söndag och återlämna i samma tidsintervall  onsdag/torsdag. Du betalar för fyra skiddagar.

Skulle du ha behov av att hämta eller återlämna din utrustning utanför ordinarie öppettider, ring eller maila oss så finner vi tillsammans en lösning.

Hyresregler för skidutrustning

• Kunden är ersättningsskyldig om utrustningen blir stulen.
• Skidorna får endast användas i pistade backar. Vid uppenbar oaktsamhet är kunden ersättningsskyldig för uppkomna  skador.
• Utrustning som inte lämnas tillbaka på angiven återlämningsdag debiteras enligt gällande prislista.
• Utrustningen ska vara rengjord vid återlämnandet. Detta gäller speciellt pjäxor/boots.

RENTSKIS TRYGGHETSPAKET

Vårt förmånliga trygghetspaket täcker stöld och skada på din hyrutrustning med en självrisk på 700:- (vuxen) och 300:- (barn och ungdom). Ersättningsutrustning kan hämtas på RentSki utan extra kostnad. Trygghetspaketet täcker även återbetalning för resterande dagar om du tvingas avbryta din skidåkning. Läs mer om vårt trygghetspaket i vår onlinebokning och lägg till detta samtidigt som du bokar din skidutrustning.

Vid förhinder eller sjukdom

Kan ni inte komma så återbetalar vi hela beloppet. Läkarintyg behövs ej.