RentSkis hyrskidor

Modern och välservad skidutrustning för hela familjen till svårslagna priser

RentSki nära Branäs hyr ut skidor, snowboard och utrustning till hela familjen. Vi har ett rikt sortiment av moderna och högklassiga skidor som passar från nybörjare och upp till riktiga pistkanoner. Du kan boka skidutrustning online i vår webbokning eller bara titta in hos oss på vägen upp. Och hos RentSki betalar du bara för de dagar du åker skidor.

Avancerad +

Handplockade skidor från de kända tillverkarnas top of the line. Roligare än så här blir det inte!

Avancerad

Våra avancerade pistgodingar. Skidor med potential att hjälpa dig att nå nästa nivå som åkare!

Twintip

För den äventyrlige och trixande åkaren som gläds både i backe och park.

Snowboard

För nybörjare till normalgoda åkare som njuter i alla farter och backar.

Prislista paket

RentSkis ordinarie paketpriser är mycket konkurrenskraftiga. Och du får 10% rabatt om bokning sker online innan 1 januari.

Vuxen 16+ år
Ungdom 8-15 år
Barn upp till 7 år

Vassa lagg till gôrbra priser!

Betala för

När du hyr skidor eller snowboard hos RentSki har vi en egen generös regel som säger att: Du betalar bara för antal skiddagar – men kan hämta utrustningen tidigare. Om du bokar online hos RentSki är det viktigt att du väljer det antal skiddagar du tänker åka i backen. Dagen innan första skiddag räknas inte som en skiddag om du hämtar din utrustning efter 14:00. Samma sak gäller dagen du lämnar tillbaka utrustningen. Om du lämnar tillbaka innan 11:00 räknas den dagen inte som skiddag. Alltså är du fri att välja hur mycket du vill skida och hur många skiddagar du betalar för genom att anpassa dig till hämtaregeln före/efter 14:00 och lämnaregeln före/efter 11:00.

Vi har unikt vänliga regler för uthyrning. Du betalar bara för dina skiddagar!

Du betalar inte för en skiddag om du hämtar efter klockan 14.00.

Du betalar inte för en skiddag om du lämnar tillbaka före klockan 11.00.

Exempel

Exempel 1 Långhelg tor-sön (3 skiddagar). Du reser i god tid på torsdag och hämtar din utrustning hos RentSki före 14:00. Du åker skidor torsdag, fredag och lördag. Du reser hem söndag morgon och lämnar in utrustningen före 11.00. Då betalar du för 3 skiddagar.

Exempel 2 Långhelg tor-sön (2 skiddagar). Du reser upp sent på torsdag och hämtar din utrustning hos RentSki efter klockan 14.00. Du åker skidor fredag och lördag. Du reser hem söndag morgon och lämnar in utrustningen före 11.00. Då betalar du för 2 skiddagar.

Exempel 3 Långhelg tor-sön (4 skiddagar). Du reser i god tid på torsdag och hämtar utrustningen hos RentSki före klockan 14.00. Du åker skidor torsdag, fredag, lördag och söndag. Du reser hem söndag och lämnar in utrustningen efter 11.00. Då betalar du för 4 skiddagar.

Vänligen notera

Det är upp till online-bokaren att ange rätt antal skiddagar. Är du osäker så fråga oss i vår chatt eller så tar vi det när du kommer till oss. Det är lätt för oss att korrigera så du behöver inte vara orolig att göra fel.

Så bokar du online

Utan bokning i förväg gäller drop-in och tillgången på uthyrningsartiklar kan variera. Notera att du kan välja att betala med kort online i förväg, eller när du hämtar upp utrustningen.

Om ni inte kan komma och betalt med kort så återbetalar vi hela beloppet.

Betalning med kort sker genom säker betalningsteknik. Vi accepterar Visa och Mastercard. Vi tillämpar inga extra avgifter när du betalar med kort och all kortdata hanteras säkert av vår betalväxel NetAxept som är certifierade enligt PCI-DSS. Alla uppgifter som lämnas av köpare och kring betalningar hålls konfidentiellt.

Obs: stavar ingår i alla paketbokningar och hjälm ingår i paket för barn upp till 7 år.

Först ska du ange antal dagar i en kalender.

För varje skidåkare i bokningen anger du val av utrustning och personuppgifter.

När du är nöjd trycker du på boka för att gå vidare till kassan. Välj att betala online eller vid hämtning.

Se över bokningsuppgifterna, klicka i att du accepterar att vi lagrar dina personuppgifter.

Konfirmera bokningen. Hör av dig till oss om något är oklart. Tack för att du bokar hos RentSki.

Förmånlig bokning av Långhelg och Kortvecka

De flesta av våra kunder hyr antingen långhelg (tor-sön) eller kortvecka (sön-tor). Hos oss på RentSki betalar du bara för 3 dagar för en långhelg (tor-sön) och 4 dagar för en kortvecka (sön-tor). Du kan hämta utrustningarna när du vill på torsdagen resp. söndagen.
  • För långhelg hämtar du skidutrustningen på torsdag och lämnar tillbaka dem på söndag. För långhelg betalar du för 3 skiddagar. När du bokar online så fyller du i tor-lör så bjuder vi på söndagen.
  • För kortvecka hämtar du skidorna på söndag och lämnar tillbaka dem på torsdag. För kortvecka betalar du för 4 skiddagar. När du bokar online så fyller du i sön-ons så bjuder vi på torsdagen.
Obs: du kan inte välja en speciell skida i bokningssystemet utan bara vilken nivå av skida (Medel / Avancerad / Avancerad+). Har du hittat en speciell skida du verkligen vill ha bland RentSkis skidor så anger du det i fältet Märkning i online-bokningen. Om skidan finns tillgänglig uppfyller vi din önskan. Om inte, så föreslår vi en skida till dig som ligger så nära ditt önskemål som möjligt.

Instruktionsfilm

Vänligen notera

Det är upp till online-bokaren att ange rätt antal dagar. Är du osäker så fråga oss i vår chatt eller så tar vi det när du kommer till oss. Det är lätt för oss att korrigera så du behöver inte vara orolig att göra fel.

Kontakt och öppettider

RentSki AB, Värnäsmon, 680 51 Stöllet.
RentSki 0563-819 00
Tomas Krusmon 070-730 39 01.​
Öppettiderna gäller från december.
Öppet 08:00-17:00 måndag till onsdag samt fredag och lördag.
Öppet 08:00-19:00 torsdag och söndag.
Övriga tider ring Tomas Krusmon på 070-730 39 01.

Skicka ett meddelande

Kontakta oss

Rentski AB i Stöllet

Latitud: 60.424371 | Longitud: 13.255804