Skidfix och skidservice

RentSki använder en av Sveriges modernaste servicerobotar – Wintersteiger Scout. Det är en mäktig pjäs med keramiska sliprondeller där vi kan utföra kvalificerad skidservice både för våra hyrskidor och för dina skidor du lämnar in. Skidservice är inte bara en fråga om att hålla skidan i hyggligt skick. RentSki kan anpassa skidorna efter användning och snötyp och du får skidor som alltid är i toppform! Vår servicemaskin jobbar blixtsnabbt och du får skidservice medan du väntar.

Skidservice med Wintersteiger Scout hos RentSki nära Branäs.
"Skidorna blev som nya!"
5/5
"Grymt snabbt jobbat!"
5/5
"En makalös mackapär!"
5/5
"Att det gör sån skillnad!"
5/5
Snabb skidservice!

Vi utför professionell och mycket snabb skidservice – ofta medan du väntar.

Serviceåtgärder priser

Serviceåtgärder förklaringar

Glidvallning maskin

Vi vallar dina skidor i vår vallningsmaskin. Du får fint glid för en billig penning. Pris: 100 kr.

Kantslip och glidvallning maskin

Kanterna slipas på kantsidor med Wintersteigern. Maskinvallning ingår. Pris: 200 kr.

Helslip med hängning, kantslip och stenslip

Med vår Wintersteiger "hänger" vi stålkanterna d.v.s. vi slipar fram exakt 0,5 graders vinkel mellan belag och stålkant. Det gör så att kanterna hugger på det rätta sättet. Stålkanterna slipas både på belagssidan och kantsidan. Efter det följer stenslipning av belaget för att få fram rätt struktur. Vi avslutar det hela med en maskinvallning. Pris: 400 kr.

Helrenovering med hängning, kantslip, stenslip och belagsfix

Vi utför alla moment från Helslip plus lagning av repor och mindre skador. Således utförs hängning av stålkanter, slipning av stålkanter, belagslagning av repor, stenslipning av belaget och maskinglidvallning. Pris: 600 kr. Vill du ha strykjärnsvallning också så kostar det 150 kr extra.

Helrenovering + stansning

Vi utför alla moment från Helrenovering plus en stansning av en större skada på belaget d.v.s. det gamla skadade belaget stansas ut och nytt belag appliceras. Således utförs stansning av en belagsskada, hängning av stålkanter, slipning av stålkanter, belagslagning, stenslipning av belaget och maskinglidvallning. Pris: 700 kr. Varje extra stans kostar 150 kr.

Skidservice med Wintersteiger Scout hos RentSki nära Branäs.