Rentski logotype.

Atomic Cloud Q8

Atomic Cloud Q8

Description

Atomic Cloud Q8 är en pistskida som är designad för att ha roligt på och hålla skidåkningen smidig för nybörjare till medelgoda kvinnliga skidåkare. Fungerar lika bra under eftermiddagen när det är uppkört som på morgonen när det är manchester. Detta tack vare att skidorna har en midja på 75 mm som gör att du kan åka under varierande snöförhållanden.

Multi Radius Sidecut gör att du kan göra vilken typ av sväng som helst med bra självförtroende. Samtidigt som Dura Cap Sidewall-konstruktionen gör att du kommer kunna lita på kantgreppet. Tillverkad med skumkärna som håller vikten nere samt prestandan lätt och prestandan lätt och vibrationsfri för mjuk och härlig åknning.

Atomic Cloud Q8 är för dig som vill ut och testa dina gränser i skidbacken! Eller om du bara vill njuta av en härlig dag i skidbacken med dina vänner.

 

Längder

147 cm, 154 cm, 161 cm

Technical Details
Rocker Type

Active Camber – 0% Tip Rocker / 100% Camber / 0% Tail Rocker

Shape

All Condition Piste Shape – Embrace on-piste versatility: extra width underfoot provides a stable platform, increases edge hold, and eliminates wash-outs whether you’re skiing morning ice or afternoon slush.

Core

Densolite Core – An agile foam core that dampens vibrations for effortless skiing.

Sidewalls

Dura Cap Sidewall – Sidewall for power transmission combined with a small cap for durability

 

Kategorier , , ,